Ons bedrijf

Na tien jaar bij een groot gerenommeerd gevelrestauratie bedrijf, met veel plezier, als gevelwerker op het steiger te hebben gestaan en me te hebben bekwaamd in de gespecialiseerde facetten van het vak, ben ik binnen dezelfde organisatie doorgegroeid tot calculator. Hetgeen ik drie jaar heb gedaan. Samen met mijn vrouw Daisy, die een jarenlange ervaring heeft in dezelfde bedrijfstak op de boekhouding en personeelsbeleid, hebben we medio 2008 besloten om zelf een gespecialiseerd Gevel Onderhoudsbedrijf op te richten.
Sinds april 2009 zijn we onder de naam HG service van start gegaan, en met succes.  
 
De afgelopen jaren hebben we flink ge├»nvesteerd in gereedschappen, machines, steigers en bedrijfsbussen, daarbij zijn we gecertificeerd in RenoTwist gevelverankering systemen en hebben we momenteel 15 medewerkers voor ons werken. Hierdoor kunnen wij steeds grotere projecten aan.
  
Door onze ruime wederzijdse ervaring kunnen klanten rekenen op een goede service en prijs/kwaliteit verhouding. We hebben er zin in en dat is te merken aan de strakke discipline waarmee we projecten aanpakken en voltooien.
 
Is uw gevel ook toe aan een opknapbeurt, neem dan Contact op voor een vrijblijvende offerte en wij doen u een gedegen voorstel.
 
Met vriendelijke groet,
HG Service B.V.
 
 
Nico Houdijk
Directeur